Hond InZichtVoor mij is inzicht het toverwoord in een goede relatie met een hond. Begrip voor zijn gedrag, weten waar het vandaan komt en inzien hoe je er mee om kunt gaan zodat de relatie voor beide partijen een goede relatie wordt.

Elke hond die op mijn pad kwam, heeft mij nieuwe dingen geleerd. Doordat elke hond zijn eigen gedrag en karakter meenam, moest ik opnieuw inzicht verwerven in hun gedrag en hondengedrag in het algemeen.

Dat inzicht gaat verder dan het gedrag van de honden. Het werpt ook nieuw licht op je eigen gedrag. Honden zijn geweldige spiegels. Zij laten zien wanneer je effectief gedrag vertoont, of wanneer je de plank volledig misslaat. Door te leven en te werken met honden heb ik veel inzichten mogen ontvangen en krijg ik nog zeer regelmatig nieuwe inzichten.

Ik ben mijn werkende leven begonnen tussen de honden, van asielmedewerker tot asielbeheerder, hondentrainer en later vooral gedragsadviseur in persoonlijke consulten. Na een aantal jaren heb ik de hondenwereld wat naar achteren geschoven. Ik volgde de opleiding Personeel & Organisatie werkte als loopbaanadviseur, personeelsfunctionaris, manager en personal coach. Ik heb in deze periode veel geleerd over mensen. Maar mijn liefde voor honden liet zich niet onderdrukken en zo ontstond Hond InZicht.

Met Hond InZicht combineer ik mijn twee vakgebieden: Inzicht in de hond en InZicht in de mens.

Hartelijke groet en graag tot ziens!
Marleen van Baal

Waarom de ogen van Ayvaz het logo van Hond InZicht zijn geworden lees je in:
De ogen van Ayvaz

 


Disclaimer | Privacy | Contact | Webondersteuning Swipe Media professionele website laten maken