Miranda met Lucky en Rebel, kruisingen


Marleen heb ik ontmoet via de Workshop Actief met je hond in het bos (ook een aanrader!) welke ik als tip via een hondeneigenaar kreeg. Hoe zij de honden benaderde (tesamen met haar collega) tijdens deze workshop gaf mij een positief gevoel.

Miranda met Rebel en LuckyDaar ik net een 2e hond had aangeschaft die nogal onzeker is, besloot ik om haar te benaderen voor een gedragstherapeutische les. Het uurtje rijden was me meer dan waard. Marleen nam de tijd voor me, wist een vertaalslag te maken van hondentaal naar mensentaal met begrijpelijke voorbeelden.

Ze geeft je totaal niet een denigrerend gevoel of dat je helemaal verkeerd bezig bent met je hond. Ze geeft aan dat je het goed doet, maar dat met een aantal trucjes je het nog beter kan doen, waar je op moet letten (of in mijn geval dat ik niet zoveel op mijn moet opletten). Met een hoop informatie en vol goede moed ben ik weer huiswaarts gekeerd.

Een aanrader voor iedereen die met de handen in het haar zit!

Miranda 24/11/11

zp8497586rq

RSS feed for comments on this post.


Disclaimer | Privacy | Contact | Webondersteuning Swipe Media professionele website laten maken