ActiviteitenWees een wijze baas
Coachsessie voor mens en hond
Gedrag- en opvoedingsvragen
Zoeken naar de juiste weg voor een fijne relatie tussen jou en je hond.

Wandelen met InZicht
Wandelen en leren in één!
Leer je hond ècht zien en word bewust van jouw eigen gedrag naar je hond.

Privéles Hersenwerk met InZicht
Hersenwerk voor honden 
Elke hond verdient Hersenwerk! Klik op de link en laat je informeren over Hersenwerk.
Workshops zijn ook mogelijk door het heel land via mijn collega’s van Hersenwerk voor honden.

HondZakelijk InZicht
HondZakelijk coacht de hondenprofessional. Maatwerk staat voorop en de mogelijkheden zijn legio: samen kijken naar je ambities, stappenplannen maken, coachen tijdens je werkzaamheden, doorlichten van bedrijfsvoering, coachen van medewerkers..stel je vraag en we gaan aan de slag!
Klik hier voor meer informatie.

Angst voor honden
Hond InZicht heeft een praktische en zeer effectieve werkwijze voor zowel kinderen als volwassenen die bang zijn voor honden: Stappen van InZicht. Klik hier voor meer informatie.

Opleiding Begeleider Angst voor honden
Wil jij mensen begeleiden in hun angst voor honden. Werken volgens een degelijke methode die door de jaren heen zijn effect heeft bewezen. Een methode van maatwerk waarbij de angstige persoon op zijn of haar eigen manier de juiste stappen kan maken?

Word dan Begeleider Angst voor honden, klik hier voor de website Angst voor honden.

Actief in het bos voor hondenprofessionals
Wandelen is zoveel meer dan alleen maar uitlaten. In het bos is het vaak: “klik. Los. En gaan!” Maar daarmee gaan veelhonden en mensen ook direct uit verbinding met elkaar. De eigenaar pakt zijn telefoon, gaat kletsen met medewandelaar of richt zijn aandacht op de meedartelende kinderen. De hond doet zijn eigen ding. Daar is niets mis mee. Maar wel een gemiste kans in samen ‘zijn’ en écht samen op pad zijn.
Met deze cursus krijg je handvatten hoe je mens en hond samen kunt laten genieten. In verbinding met bewuste keuzes in het aanbieden van allerlei activiteiten met alles wat je onderweg tegenkomt. Met oog voor hondenlijf en hondengedrag. Het managen van je hond in een recreatieve omgeving is een rode draad in deze cursus.

InZicht in de stad voor hondenprofessionals
Deze twee daagse is een vervolgcursus op Actief in het bos.
Je hond ervaart in een stad of dorp zoveel meer prikkels. Dit leidt vaak tot onrust en vermoeidheid bij de hond. Mensen zijn zich daar onvoldoende van bewust. Ongewenst gedrag is vaak een gevolg van ongemak en overprikkeling.
Door jouw begeleiding kan een eigenaar andere keuzes maken waarmee het uitlaten in een drukke omgeving relaxter wordt. Doordat er meer rust ontstaat bij hond en mens, zal de hond zich fysiek en mentaal beter gaan voelen.

 

Alle activiteiten zijn op aanvraag! 

Bel of mail Hond InZicht voor meer informatie. Klik hier!


Disclaimer | Privacy | Contact | Webondersteuning Swipe Media professionele website laten maken