Boek Hersenwerk Marleen en Bart

Hersenwerk is een leuke activiteit voor jou en je hond. Met wat huishoudelijke materialen of een zelfgemaakt zoekspel kun je samen op de vierkante meter aan de slag. Hersenwerk is bedoeld voor ontspanning, als samenspel tussen de hond en zijn mens. Niets móet, er bestaat geen slim of dom, het gaat niet om scoren. Vanuit de filosofie van Hersenwerk voor honden draait alles om verbinden, samenwerken en de mooie communicatie tussen mens en hond.
Hersenwerk voor honden, zoveel meer dan een spelletje! neemt je mee in de wondere wereld van Hersenwerk. Het bevat toegankelijk geschreven theorie en is rijk geïllustreerd met aansprekende foto’s. Er worden negen types honden, op ludieke wijze, uitgelicht. Je zult zeker je eigen hond in één van de types herkennen!
Auteurs Inge van Harte, hondengedragsdeskundige en Marleen van Baal, coach voor mens met hond, ontwikkelden vanaf 2010 het concept van Hersenwerk voor honden, wat in de afgelopen jaren, zowel nationaal als internationaal, zeer populair is geworden onder hondenbazen.