Lieve hond, wat doe je met me?
Een boek met 15 verhalen over mensen en hun honden.
Hoe honden hun levens veranderd hebben.

De mensen die ik geïnterviewd heb, ken ik uit mijn hondenwerk.
Ze hebben mij geraakt door hun kijk op honden.
Door hun verhaal te vertellen raken zij en hun honden jou ook aan.

Lieve hond, het boek dat je raakt

Bij sommige mensen zitten honden onder hun huid.
Lieve hond gaat over deze mensen.
In woord én beeld.

Fotograaf Rob Wensveen geef met prachtige foto's de woorden uit de interviews extra diepgang.
Meer dan 75 schitterende zwartwit foto's ondersteunen de verhalen.

Lieve hond, wat doe je met me gaat over hondenbazen die verknocht zijn aan hun hond of eigenlijk aan honden in het algemeen. Want het gaat niet om één hond, maar om honden die hun leven verrijkt hebben. Bij deze hondenbazen is het ondenkbaar dat zij zonder hond leven of werken. Ieder van hen heeft een eigen verhaal, dat op persoonlijke wijze is opgeschreven en wordt doorverteld in dit boek.

In Lieve hond neem ik je mee in de liefde tussen mens en hond.
Een wonderlijke wereld, waarin respectvolle verbinding en samen ‘zijn’ de rode draad vormen.