Lieve hond, wat doe je met me?
Een boek vol verhalen over mensen en hun honden.
Over mensen die ik ontmoet heb in mijn hondenwerk en die mij raken door hun kijk op honden.

Bij sommige mensen zitten honden onder hun huid.
Lieve hond gaat over deze mensen.

Over hondenbazen die verknocht zijn aan hun hond of eigenlijk aan honden. Want het gaat niet om één hond, maar om honden die hun leven verrijkt hebben. Bij deze hondenbazen is het ondenkbaar dat zij zonder hond leven of werken. Ieder van hen heeft een eigen verhaal, dat op persoonlijke wijze is opgeschreven en wordt doorverteld in dit boek.

In Lieve hond vertel ik over mijn ontmoetingen met bijzondere hondenbazen. De verhalen zijn gekoppeld aan mijn eigen leven en werk met honden, waarin ik deze mensen en honden ontmoette.

In Lieve hond neem ik je mee in de liefde tussen mens en hond. Een wonderlijke wereld, waarin respectvolle verbinding en samen ‘zijn’ de rode draad vormen.