Doe je mee? 

In 7 modules bewust in zachte verbinding met je hond.
Dat ga je ervaren in de heerlijke cursus een Zomer vol Zachtheid!

Zomer Zachtheid

 

  • Zacht in woorden
  • Zacht in contact
  • Zacht in beweging
  • Zacht in activiteit
  • Zacht in verbinding
  • Zacht Samen ‘zijn’

 

Hoe zou dat voor jou zijn?

  • Geen of hele zachte woorden gebruiken in jullie communicatie
  • In verbinding zijn in elke dagelijkse situatie
  • Ontdekken waardoor er onrust of misschien wel stress ontstaat
  • Onderzoeken wat bij jullie werkt om dat om te buigen

 

Jouw investering

Liefde voor je hond
De wens om echte verbinding met je hond te ervaren
Een open mind
Bereidheid om naar jezelf te kijken
De opdrachten uitvoeren, ongeveer een uur per dag

Kies voor BASIS óf de PLUS variant

BASIS € 57,00
7 dagen een mail met opdrachten en inspiratie in beeld en woord
een online Q&A aan het eind van de cursus waarin je al jouw vragen aan mij persoonlijk kunt stellen

PLUS € 107,00
Net als bij de basis krijg je 7 dagen een mail met opdrachten en inspiratie in beeld en woord
Een online Q&A waarin je al jouw vragen aan mij persoonlijk kunt stellen

Jouw PLUS is een individuele online coachsessie van 45 minuten waarin ik met je meekijk naar de relatie tussen jou en je hond. Deze sessie plannen we binnen 6 weken na de start van de zomercursus.

 

Ja, ik wil graag een Zomer vol Zachtheid

 

Een selectie uit de reviews

“Deze cursus geeft op een laagdrempelige, zeer plezierige manier concrete handvatten om een goede, respectvolle en eerlijk relatie met je hond te bouwen.” Mattie volgde de cursus met Haya, Duitse herder

“Het is een fijne en duidelijke cursus. Ik heb ontdekt dat zachtheid heel belangrijk is om een mooiere band met je hond te krijgen. Ik denk dat de meeste mensen wel willen.” Patricia volgde de cursus met Pebbles, Jack Russell Terriër

“Ik ga andere hondenmensen vertellen dat ze moeten deelnemen als je de cursus weer gaat geven! Ik heb mijn zoon en schoondochter al min of meer meegenomen in wat ik geleerd heb. Ik betrap mezelf erop dat ik al op andere hondeneigenaren let, hoe zij wandelen met de hond, het valt me op dat er vaak geen verbinding is, hond en baas lijken apart van elkaar te wandelen, niet samen. Mijn man zei vanmiddag: eigenlijk moeten nieuwe hondeneigenaren verplicht een cursus als deze volgen.” Trudy volgde de cursus met Dagoe, Rottweiler

“Het is een fijne cursus en zeker een aanrader om bewuster naar de relatie met je hond te kijken en je communicatie kunt versterken om de band nog inniger te maken. De zachtheid is echt een grote meerwaarde in je relatie en omgang met je hond. Een verschil dat je beiden voelt.” Gerie volgde de cursus met Wizzard, Deerhound

“Ondanks dat je denkt dat je het goed doet, word je toch veel meer bewust van hoe je het doet. Ik ben anders gaan kijken en kan nu ook veel beter voelen of iets wel of niet klopt.” Lia volgde de cursus met Moos, Australian Labradoodle.

 

Ja, ik wil graag een Zomer vol Zachtheid